Rebarbara-meggy dzsem recept vegetáriánus

Rebarbara-meggy dzsem

2012. május 20. Vegetáriánus receptek 

Rebarbara-meggy dzsem Közeleg a szezon, ürítjük a fagyasztót. Maradék gyümölcsökből lekvár készül. Kb. 1,5 kg rebarbara és ugyanennyi meggy volt az alapanyag, valamint 80 dkg cukor. A meggyet kimagoztuk és összefőztük a rebarbarával, de épp csak addig, amíg a rebarbara száljaira nem esett. (Volt benne egy-két éretlenebb darab, azt kivettük.) Ezután ment bele a cukor, újra felfőztük, majd üvegekbe tettük. Nagyon finom lett az édesből ki-ki bújó savanykás meggydarabokkal.


Bliszkó Viktor

Bliszkó Viktor: Vegetáriánus receptek; második, bővített kiadás Még több receptért katt a képre!

« Fejes saláta almával Vegán, tönköly mákos pite »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!