Vegetáriánus receptek a Bükk mellől recept vegetáriánus

Vegetáriánus receptek a Bükk mellől

2015. október 22. Vegetáriánus receptek 

Vegetáriánus receptek a Bükk mellől Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy teljesen vagy részlegesen, de száműzik a húst étrendjükből. Sokan kényszerből, míg mások meggyőződésből fordulnak a vegetáriánus étrend felé. Az átlag magyar ember számára elérhető éttermek kínálata azonban meglehetősen egysíkú: a rántott sajton, a rántott karfiolon és néhány salátán kívül még néhány ételben ki is merül a kínálat.
Ezen a helyzeten túlmutatva kínálunk alternatívákat egy saját tapasztalatokon nyugvó kiadvánnyal. Az egyéni hangvételű könyv érdekessége, hogy az izgalmas ételek otthon is könnyen elkészíthetőek, hiszen többségében a háztartásokban is megtalálható, hétköznapi alapanyagok felhasználásával nyújt segítséget a vegetáriánus étrend szerelmeseinek. Az indiai, az olasz és a magyar konyha jellegzetességeit is magukban hordozó fogások garantáltan feldobják a család étrendjét.
A recepteket egy elektronikus kiadványba rendeztük és szokatlan módon, szembemenve az aktuális trendekkel, teljesen ingyen adjuk (és még csak az e-mail címedet sem kérjük el).
Ha vegetáriánus vagy, akkor töltsd le a legújabb, ingyenes receptkönyvet, és egyél olyan jókat, mint még soha! Ha nem vagy vegetáriánus, akkor pedig azért töltsd le! Meglátod: van élet a húson túl!
A kiadvány e-book formátumban tölthető le a http://vegetarianusreceptek.hu/a-konyv oldalról.
De addig is: lapozz bele!

Bliszkó Viktor: Vegetáriánus receptek; második, bővített kiadás Még több receptért katt a képre!

« Vörösboros-olívás padlizsán spagettivel Reggelire fel! - Szőlős-kendermagos és Csokis-kókuszos chia puding (gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, hozzáadott cukormentes, vegán, nyers) »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!