Scur Katalin Szlávtól a mediterránig Vegetáriánus szakácskönyv tej- és tojásallergiásoknak is - Vegetáriánus receptek

Szlávtól a mediterránig

Scur Katalin Szlávtól a mediterránig Vegetáriánus szakácskönyv tej- és tojásallergiásoknak is

Scur Katalin

Szlávtól a mediterránig

Vegetáriánus szakácskönyv tej- és tojásallergiásoknak is

Napjainkban egyre többen szenvednek ételallergiában. Elsősorban tej- és tojás allergiában szenvedőknek ajánlom ezt a szakácskönyvet, valamint azoknak a vegetáriánusoknak, akik nem fogyasztanak semmilyen állati termékeket. A több mint 100 receptből álló szakácskönyv könnyen és gyorsan elkészíthető változatos, egyszerű ételekből áll, amit könnyű beszerezni bármelyik áruházláncban, bió- vagy reformboltokban. A könyvben rövid életmódtanácsadás is található, tapasztalt dietetikus ajánlásával. A receptek elkészítésénél kíméletes főzéstechnikát alkalmazok. Éppen ezért az elkészített ételeket kicsi gyerekek, diétázók, fogyokúzárók is fogyaszhatják, mivel teljesen koleszterin mentes ételekről van szó. A receptek nem kötöttek, ezért mindenkit bátran biztatok arra, hogy merjen új ízekkel kisérletezni, kedvenceivel vegyítve.

 Ajánljuk még:

Röck Gyula Az egészség természetes előfeltételei és a vegetarianizmus
Atreya Ájurvéda, táplálkozás, testi-lelki egyensúly
Andrási Nóra Mindenmentes
Paul Gayler Vegetáriánus ételek
Adele McConnell Vegán szakácskönyv 100 remek vegán recept a világ minden tájáról
A tél ízei Vegán szakácskönyv

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!