Szepesi Dóra Főzz évszakok szerint! makrobiotikus családi konyha természetesen, állati fehérje nélkül - Vegetáriánus receptek

Főzz évszakok szerint!

Szepesi Dóra Főzz évszakok szerint! makrobiotikus családi konyha természetesen, állati fehérje nélkül

Szepesi Dóra

Főzz évszakok szerint!

makrobiotikus családi konyha természetesen, állati fehérje nélkül

Szepesi Dóra, újságíró, életmód-tanácsadó és terapeuta vagyok. Szakterületem: főzőtanfolyamok, szakácsképzés, tanácsadás, szakcikkek írása. A makrobiotikát Horváth Éva berlini főzőiskolájában ismertem meg. Közösen írtunk három életmód- és receptkönyvet, amelyek 1991 óta folyamatosan fellelhetők a piacon. Cím szerint ezek: A fiatalodás művészete, a Harmónia az ételben, harmónia az életben, és a Boldog szülő, boldog gyerek. Horváth Éva önzetlen szellemében szeretném ajánlani a makrobiotikát mindenkinek, aki nyitott egy "nagyobb életre", tágasabb valóságra, játékosságra, kreativitásra. Öröm és ajándék, hogy a tanítványa lehettem." (a Szerző) Aschenbrenner Sándor, újságíró, fotós. Fotói közel hozzák az olvasóhoz a különleges nevű fogásokat. Könnyebben el tudjuk képzelni például, hogy néz ki a rakott csicsóka köleskolbásszal, milyen pompásan mutat a zöldségnyárs, mennyire vonzó az egzotikus fűszeres lencse, vagy milyen mesebeli tájra hív a sütőtökleves... Képei nem csupán esztétikus ételfotók: a recepteken túl tovább mesélnek az ételekről, az alapanyagokról.

 Ajánljuk még:

Mikkonen Virpi, Tuulia Talvio Fagyivarázs Több, mint 80 egészséges, házilag elklészíthető vegán fagyirecept
Lénárt Gitta Élő édességek könyve Lúgosítás természetesen
Vegetáriánus ételek
Monostori Mária Főzzünk egészségesen, finomat 270 vegetáriánus recept
Hémangi Dévi Dászi Állati finom növényi ízek Vegán receptek
Egyedi Péter A vegetárius főzés örömei 200 felséges recept az indiai vaisnava hagyományok alapján

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!