Magyar vegetáriánus szakácskönyv
Szirtess Katalin
Magyar vegetáriánus szakácskönyv
Közel három éve főzök hús nélkül. Őszintén szólva, eleinte családommal együtt én is szembetalálkoztam mindazokkal az ismert nehézségekkel, amelyek akadályként tornyosulnak az ilyen "különcfélék" előtt, mint mi vagyunk. Ez a könyv épp ezért íródott. Azért, hogy bemutassa: igen, minden híresztelés ellenére Magyarországon is lehet vegetáriánus konyhát vezetni, isteni húsmentes ételeket készíteni. Mind a 176 recept magyar alapanyagokat és ízesítőket használ, nem képzelet szülte különlegességeket tartalmaz, sokkal inkább ízletes, modern, gyorsan elkészíthető ételeket. Íme, néhány fogás kedvcsinálónak: Roquefortos zöldborsóleves, Tárkonyos kapros szójaragu, Savanykás burgonyafőzelék újhagymával, Zöldségropogós, Brokkoli - krémöntettel, Mexikói kókuszos piskóta. Jó étvágyat! Szirtess Katalin
Ajánljuk még:
Az adatokat a moly.hu biztosítja.