Bundás banán recept vegetáriánus

Bundás banán

2012. november 7. Nyers konyha 

Bundás banán
tovább a teljes receptért  »
Valami már megint az eszembe jutott:) Bundás banán: banán mag tej panír: mák, kókuszdara, fahéj, kakaópor.... Maradt mák tejem. Szeleteltem banánt, amit megúsztattam a tejben majd megforgattam minden féle finomságban. Lett mákos, nyers kakaós, kókuszos, fahéjas- kókuszos.... Emmácska meglátva miben mesterkedek segítségemre sietett és együtt alkotgattunk. A banánkarikákat fogpiszkálóval mozgattam tejből, panírba, majd rá a papírra, az aszaló lapjára. Természetesen frissiben is lehet fogyasztgatni, kb. 1 óra aszalás után szuperül rászárad és ragad a panír a banánra, ha hosszabb időre eltárolnánk aszaljuk tovább minimum 1 éjszakát. A tejet lehet ízesíteni is vaníliával esetleg édesíteni.....a többit a fantáziádra bízom... Nekem a mákos a kedvencem, banán ropogós mákszemekkel, hát nem édes a bundájuk!:)

« Szezonja van! Most (is) jó enni. Sikersztori Menü - koordináció után »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!