Epres-rebarbarás kompót recept vegetáriánus

Epres-rebarbarás kompót

2013. június 1. Fitt Nők 

Epres-rebarbarás kompót
tovább a teljes receptért  »
Isteni finom lett, sajnos a rebarbarát tovább főztem, mint kellett volna, és szétment, máskor jobban figyelek. De ez az ízén nem változtatott. A rebarbarát meghámozzuk, majd feltesszük vízben főni. Csak rövid ideig kell, mert hamar szétmegy… (na, ezt a részét eltoltam … Miután megfőtt, és kihűlt, tettem bele mézet és egy kis xilitet édesítésnek és vagdostam bele epret. Semmilyen más fűszerezést nem kívánt, de lehet tenni bele fahéjat, szegfűszeget is. Citromot sem igényelt savanyításnak, mert a rebarbara finom savanykás. Bátran ajánlom mindenkinek. Ezt az egészet smoothie alapanyagként, folyadékként is el tudom képzelni összeturmixolva. Köszönöm az ötletet Ecsedi Katának!

« Narancsos-mentás bodzalimonádé Cukormentes epres-rebarbarás lekvár »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!