Gombajó fogások recept vegetáriánus

Gombajó fogások

2013. február 28. Vegetáriánus receptek 

Gombajó fogások Na, végre! Túljutottunk a rántott gombán!

Unalmasak már a gombapörkölt, tejfölös gombaleves és társai? Szerintünk is! Több van a méltatlanul szinte semmibe nézett csiperkegombában, mint azt gondolnád! Ja, és tudtad, hogy van más gomba is, nem csak a „sampinyon”? Van bizony!

Megjelent a „Gombajó fogások” című hiánypótló, kizárólag gombával készülő ételeket felvonultató szakácskönyv. A könyv célja, hogy a csiperkegomba nem túl fényes renoméját helyreállítsa és bebizonyítsa, hogy ez a gombafaj is változatosan, ízletesen, ötletesen készíthető el. A receptek kitalálásakor a hangsúly a csiperkén volt, de azért fel-felbukkannak a „kistestvérek” is: a laskagomba, vargánya, rókagomba, szarvasgomba, szegfűgomba és társaik.

180 oldalon helyet kapott egy rövid gombaismertető, konyhai előkészítési módok, gombaipari trendek és persze több mint 90 recept, amelyek szinte kivétel nélkül egyszerűen, itthon is elérhető alapanyagokból készülnek. Ami miatt viszont igazán kiérdemelte, hogy felkerüljön oldalunkra, az az, hogy a szakácskönyvben szereplő receptek több mint fele húsmentes, könnyű és természetesen egészséges!

Most, a bolti megjelenés előtt 4 500,- Ft-os áron lehet megrendelni a kiadótól, a Bio-Fungi Kft-től, az info@biofungi.hu e-mail címen, vagy a 24/522-600-as telefonszámon. Sőt! Az előrendelési akcióban a kiadó a postaköltséget is magára vállalja!

Bliszkó Viktor

Bliszkó Viktor: Vegetáriánus receptek; második, bővített kiadás Még több receptért katt a képre!

« Nők Tavasza: Beszélgetések, előadások programsorozat Csicseripástétom, avagy a hummusz :-) »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!