Káposztás lepény (vegán) recept vegetáriánus

Káposztás lepény (vegán)

2012. április 2. Dulmina tündérkonyhája 


tovább a teljes receptért  »
Annyira bejött a dagasztás nélküli pizzatészta, hogy máris ismétlés volt belőle. Igaz, ezúttal nem paradicsomos szósz került rá, hanem fűszeres párolt káposzta. Finom, laktató étel lett így a télről maradt utol fej káposztából. Hozzávalók 4-6 személyre 1 adag pizzatészta GoodFood módra a feltéthez: 1 kis-közepes fej (1/­­2-3/­­4 kg) káposzta 2 evőkanál olaj 1 dl (félédes) fehérbor (vagy víz) 1-

« Farkasokkal futó Életkonyha az MTV 1 műsorán »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!