 
    
	
  Mángoldos - brokkolis subji - indiai zöldséges főétel
2018. február 8. Élj harmóniában 
 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
  Ezt a subjit gyakran készítem, és képes vagyok több nap egymás után is újra és újra megcsinálni. Imádom ezeknek a zöldségeknek az ízkombinációját és a látványát is:)   Hozzávalók  3 ek. ghí ( vegán változatban kókuszzsír)  1 nagy édeskömény  1 nagy fej brokkoli   1 csokor mángold  1 kk. római kömény  1 kk. édeskömény  0,5 ek örölt koriander   1 kis db gyömbér   csipet kurkuma  só    Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj!    A brokkolit szedd rózsáira, mosd meg és a rózsákat vág félbe - ha nagyon nagyok 3 vagy 4 részre, emrt így pont együtt készül majd el a többi zöldséggel:). Az  édesköményt  mosd meg és vágd darabokra. A mangoldot szedd leveleire mosd meg és azt is vágd kisebb darabokra. Én először középen vágom félbe és utána keresztbe.     A zsiradékot tedd egy forró edénybe. Tedd bele a római köményt és az édesköményt és pirítsd egy rövid ideig. Add hozzá a gyömbért, koriander és pirítsd őket néhány percig, majd tedd bele a kurkumát. Tedd hozzá a zöldségeket és.tegyél hozzá egy kis vizet, keverd meg és fedd le úgy, hogy egy kis rés maradjon. Néha kevergesd és addig párold, amíg a zöldségek megpuhulnak.    Rizzsel, chapati kenyérrel, quinoával vagy bármilyen gabonával tálalhatod. A végén locsold meg olívaolajjal vagy napraforgóolajjal.    
| « Biofizikai lehetőségeink a világ élelmezésére további erdőirtások nélkül | Valentin napi ajándékötletek » | 
| 
 | 
 | 
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog
 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
 Legfrissebbek ugyaninnen
 
	 
	 
   
