Nyers kenyér, nyers kréker
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
  A számomra legfinomabb ropogós, nyers kenyér/kréker – elkészült.   
Sajtos pogácsa féle íze van, csak nem puha, hanem ripegős-ropogós változatban.   
 
Összetevők: zabtejből megmaradt zabrost, mandulatejből megmaradt mandulaliszt, himalaya só, fokhagyma, inaktív sörélesztő pehely, víz, arany lenmag, napraforgó mag + tetejére: köménymag és chia mag = ezeket a hozzávalókat összekeverjük, majd az aszaló teflex lapjára kiterítjük és megaszaljuk.  
  
| « Tepertőkrémes szívecskék | Csíráztatás kerámia csíráztató tálban » | 
 | 
 | 
 Receptek
 Hírek
 Éttermek
 Blogok
 Katalógus
 Kedvencek
 Kapcsolat


 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
	
	
   
