Nyers kenyér, nyers kréker recept vegetáriánus

Nyers kenyér, nyers kréker

2013. szeptember 22. Fitt Nők 

Nyers kenyér, nyers kréker
tovább a teljes receptért  »
A számomra legfinomabb ropogós, nyers kenyérkréker – elkészült. Sajtos pogácsa féle íze van, csak nem puha, hanem ripegős-ropogós változatban. Összetevők: zabtejből megmaradt zabrost, mandulatejből megmaradt mandulaliszt, himalaya só, fokhagyma, inaktív sörélesztő pehely, víz, arany lenmag, napraforgó mag + tetejére: köménymag és chia mag =­ ezeket a hozzávalókat összekeverjük, majd az aszaló teflex lapjára kiterítjük és megaszaljuk.

« Tepertőkrémes szívecskék Csíráztatás kerámia csíráztató tálban »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!