Nyers, vegetáriánus “darált hús” recept vegetáriánus

Nyers, vegetáriánus “darált hús”

2014. október 29. Fitt Nők 

Nyers, vegetáriánus “darált hús”
tovább a teljes receptért  »
Vega nyers “darált hús” készül Judita Wignall: Nyersből finomat c. könyve alapján. A masszát aszalóban megszárítom, és morzsalékosra hagyom. Alapja lehet többféle ételnek, pl. bolognai spagettinek. Hozzávalók: áztatott és megszárított dió, gyalult cukkini, csiperke gomba, hagyma, petrezselyem, citromlé, szójaszósz, só, bors. Az arányokat lásd. a könyvben. A hozzávalókat aprító gépben morzsalékosra aprítjuk, vigyázzunk, hogy ne legyen homogén massza. Már most elég jó, lágy íze van, tökéletesen ízesíthető lesz bármivel az adott receptnek megfelelően. Kitűnő növényi húspótló.

« Kukorica főzelék görögösen (gluténmentes, vegán) Iráni mandulás-padlizsános rizs mákkal »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!