PAPRIKAKRÉM ZSÁZSÁVAL
tovább a teljes receptért »
Ez egy nagyon egyszerű kis krém napkekszre kenhető vagy zöldségekkel is fogyasztható, de szerintem kenyéren is megállja a helyét. 20 dkg hántolt napraforgómag 1 db nagyobb, piros színű kaliforniai paprika 1 gerezd fokhagyma 1 tk pirospaprika 1 ek citromlé Himalaya só petrezselyemzöld zsázsa csíra A magokat érdemes beáztatni (bár én ezt most kihagytam). A paprikát összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a többi összetevőt a zöldeket kivéve, és mindent összeturmixolunk. Gondolom aprító gépben egyszerűbb, de nekem ilyenem nincs. Az aprított petrezselymet és a csírát ezután keverjük a krémbe. Legjobb, ha frissen készítjük, 1-2 napig hűtőben tárolhatjuk.
« Könnyed saláta, tartalmas pástétomokkal... | zabpehelykása » |
|
|