Tonhalas-paradicsomos bulguttó recept vegetáriánus

Tonhalas-paradicsomos bulguttó

2017. február 26. Beautilicious 

Tonhalas-paradicsomos bulguttó
tovább a teljes receptért  »
Tonhal, paradicsom, bulgur, különleges ízvilág...hmmmm ez a hamis rizottó, vagyis burgottó a lehető legjobb döntés volt! Nagyon egyszerűen elkészíthető, komplett ebéd, amit a szervezeted nagyon megfog köszönni, hisz van benne minden; szénhidrát, fehérje, vitamin...nyamnyammm! Hozzávalók - 70g bulgur - Fél fej vöröshagyma - 300ml víz - Egy konzerv tonhal - 150g koktélparadicsom - 1tk só - 1ek citromlé Így készítsd - Pirítsd meg olíva olajon a hagymát - Pirítsd hozzá a bulgurt majd öntsd fel vízzel és tegyél bele sót - Ha elfőtte a vizet tedd hozzá a halat és a paradicsomot, majd öntsd rá a citromlevet és még 50ml vizet majd további öt percig főzd   

« Spenótos-túros tallér Karfiolrizs »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!