Christine Bailey Smoothie-könyv Karcsúsító, frissítő és méregtelenítő energiabombák a hét minden napjára - Vegetáriánus receptek

Smoothie-könyv

Christine Bailey Smoothie-könyv Karcsúsító, frissítő és méregtelenítő energiabombák a hét minden napjára

Christine Bailey

Smoothie-könyv

Karcsúsító, frissítő és méregtelenítő energiabombák a hét minden napjára

Sokszor érzed magad kimerültnek és szükséged van egy kis pluszenergiára? Karcsúbb alakra, feszesebb, kisimult arcbőrre vágysz? Szeretnél tenni valamit az egészségedért, vagy egyszerűen csak fel akarod turbózni magad? Ha a válaszod igen, akkor a smoothie-kat neked találták ki! Elkészítésük gyors és egyszerű, és rendszeres fogyasztásukkal megőrizheted egészségedet, megfiatalíthatod szervezetedet. A könyvben található receptek magas tápanyagtartalmú hozzávalói között megtalálhatóak különféle gyógynövények, magvak, algák, zöldségek, gyümölcsök, erjesztett italok, egészséges zsírok és olajok, amelyekből akár már egy-két teáskanálnyi is táplálja és energiával látja el a szervezetünket. A bevezetőből megismerhetjük az egyes hozzávalók jótékony hatását, a könyv végében található áttekintésből pedig pillanatok alatt kiválaszthatjuk a 115 tápláló és jóízű recept közül azt, amelyik a fogyásban vagy a méregtelenítésben segít, növeli az energiaszintünket, erősíti az immunrendszerünket, támogatja az agyműködést, vagy segít, hogy ragyogóan nézzünk ki. A könyv méregtelenítő hétvége programját is tartalmazza, amelynek segítségével megtehetjük az első lépést afelé, hogy nagyszerűen érezzük magunkat a bőrünkben.

 Ajánljuk még:

Temesvári Gabriella A gyógyító konyha Egyszerűen, olcsón, jót, egészségeset
Scur Katalin Szlávtól a mediterránig Vegetáriánus szakácskönyv tej- és tojásallergiásoknak is
Rose Elliot Nagy vegetáriánus szakácskönyv
Hémangi Dévi Dászi A napfénytől a tűzhelyig
Edmond Bordeaux Székely Tudományos vegetariánizmus
Borbély Gyula A vegetarianizmus értéke az ember életében

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!