Lénárt Gitta Élő ételek könyve Lúgosítás természetesen - Vegetáriánus receptek

Élő ételek könyve

Lénárt Gitta Élő ételek könyve Lúgosítás természetesen

Lénárt Gitta

Élő ételek könyve

Lúgosítás természetesen

Az élő - azaz nyers, 43 ?C fölé nem hevített - ételek fogyasztását ajánló új táplálkozási irányzat egyre növekvő népszerűségének oka elsősorban az azzal járó életmódváltozás áldásos hatásában rejlik. A hőkezeletlen, magas energiájú növények és gyümölcsök olyan ,,energiabombát" jelentenek szervezetünk számára, amely biztosítja egész napi aktivitásunkat. Növekszik koncentrációs képességünk, fizikai teljesítményünk, eltűnnek a gombás megbetegedések, bőrünk élővé, tisztává válik. Természetesen mindezek mellett ha igényünk van rá, ehetünk főtt ételeket is. A fontos az, hogy minél több friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, s ezt nagy örömmel, megelégedettséggel tegyük! Ebben nyújt segítséget ez a Magyarországon úttörő könyv.

 Ajánljuk még:

Nagy Zita Vegán reggeli
Gabonaételek A Nap ajándékai
A tél ízei Vegán szakácskönyv
Csigó Zita, Kocsis Bálint Vegetáriánus ételek Magyar idény szerint
Röck Gyula Az egészség természetes előfeltételei és a vegetarianizmus
Temesvári Gabriella A gyógyító konyha Egyszerűen, olcsón, jót, egészségeset

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!