"Csokis" gabonagolyó házilag recept vegetáriánus

"Csokis" gabonagolyó házilag

2014. május 8. Mindennapi ételeink 

"Csokis" gabonagolyó házilag
tovább a teljes receptért  »
Punkaa adta az ötletet, gyorsan ki is kellett próbálnom.  Hozzávalók: 3/­4 csésze finomliszt 1/­4 csésze karobpor 1/­2 csésze darált kesudiódió 2 ek. mézagavé szirup 4 ek. natúr szójajoghurt Elkészítés: Összekeverjük a száraz alapanyagokat, majd hozzáadjuk a mézet, és a szójajoghurtot és tésztát gyúrunk belőle. 2-3 órára hűtőbe tesszük, majd kis golyócskákat formálunk belőlük és előmelegített sütőben 170 fokon 10-15 perc alatt kisütjük. Növényi tejjel és gyümölcsökkel fogyaszthatjuk reggelente :-) 

« Zöldborsós-mángoldos ragu Bodzaszörp - most befőzőautomatával »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!