Barnarizs fasírt recept vegetáriánus

Barnarizs fasírt

2016. február 5. Mindennapi ételeink 

Barnarizs fasírt
tovább a teljes receptért  »
Hozzávalók: 40 dkg barnarizs 20 dkg sárgarépa, zeller, karalábé - vegyesen 4 ek. csicseriborsóliszt  1 fej vöröshagyma 3-4 gerezd fokhagyma 2-3 ek pirospaprika fűszerek: majoranna, kömény, paprikakrém, borsikafű, só, vegamix, petrezselyem - ízlés szerint -- olaj a sütéshez Elkészítés: A rizst sós vízben kifőzzük.  A zöldségeket megpucoljuk, majd felaprítjuk és kevés olaj és víz keverékén megfőzzük-dinszteljük. A hagymát is meghámozzuk, felaprítjuk és megpároljuk. A leszűrt zöldségekhez hozzáadjuk a kifőtt rizst, a megfőtt hagymát, és botmixerrel pürésítjük. Ekkor adagoljuk hozzá a csicseriborsólisztet (otthon,  kávédarálóval készítem, nyers csicseriborsóból). Ízlés szerint fűszerezzük, majd kiolajozott tepsibe téve kisütjük. (180-190 fokon, kb. 35 perc alatt).  

« Tégy a gerinced egészségéért! - Emelj gerinckimélő módon Gluténmentes császármorzsa »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!