Brokkolis-tofus penne
2014. április 5. Mindennapi ételeink 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
   Gyors, finom, egyszerű. Kell ennél több? Az ételhez egy újfajta szójadresszinget használtam, nagyon finom!      Hozzávalók:     1/2 kg durum penne tészta  1 kisebb fej brokkoli  1 kisebb fej vöröshagyma  20 dkg füstölt tofu  2 dl Sojasun szójadresszing   himalaya só- ízlés szerint  bio levespor és ételízesítő     Elkészítés:     A tésztát sós vízben kifőzzük. Közben a hagymát apróra vágjuk. A brokkolit rózsákra szedjük, a tofut felkockázzuk. Egy tepsit kiolajozunk  és 180 fokon kb. 15 perc alatt megpirítjuk benne a megmosott, rózsáira szedett brokkolit és a felkockázott tofut, legvégül pedig  a hagymát és az apróra vágott fokhagymát adjuk hozzá.  Sózzuk, ételízesítővel megszórjuk. Amikor roppanós a brokkoli, hozzáadjuk a tejszínt és még 10 percet pároljuk. Ráöntjük a lecsepegtetett tésztát és összesütjük.       
| « Nem párolt káposzta, nem lepcsánka, nem szabdzsi. Mi az? – Kísérlet | Krumplis koszorúkenyér » | 
 | 
 | 
 Receptek
 Hírek
 Éttermek
 Blogok
 Katalógus
 Kedvencek
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
	
	
   
