Dakosz
tovább a teljes receptért »
A bruscetta görögül
A legegyszerűbb dolgok sokszor a legeslegjobbak is. :) Viszont a főzésben ott aztán nincs helye mellébeszélésnek, nincsen himihumi, muszáj jó alapanyagokat használni, mert a végeredmény vagy fantasztikus lesz vagy hm.. feledhető. Hogy melyik, az csak rajtad áll, szóval, irány a piac, a fűszerbolt és a delikatesz, hadd szóljon az a dákosz. Ha kész vagy, harapj egy nagyot, csukd be a szemed… Na, hallod már a tenger zúgását? ;)
Hozzávalók két adaghoz
- 4 db teljes kiőrlésű kétszersült zsemle vagy kifli
- 3 egész paradicsom
- görög (!) olívaolaj, görög (!) olajbogyó, savanyított kosszarv paprika, mandulasajt, só, oregánó
- Késes aprítóban turmixold át a paradicsomot. Fontos, hogy ne legyen belőle szósz, maradjon darabos. Ehhez legjobb, ha már előre 4-6 darabra vágod, majd pár másodpercre nyomod csak le a gombot.
- A kétszersülteket tedd tányérra, öntsd nyakon a paradicsommal. Ne sajnáld az olívaolajat, oregánót róla!
- Sózhatod, díszítheted mandulasajttal, majd halmozd mellé az olívabogyót és a kosszarv paprikát. Edd meg! :)
- Kezd elölről az egészet. ;)
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 5 perc
Ez egy vegán recept volt. :) Hasonló recepteket ITT találsz még.
Ha itt feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba. :)
Nézd meg a főzőtanfolyamaimat is:
Kezdő Vegán
Haladó Vegán (A mindennapi superfood)
Vegán MUST HAVE - a kötelező alapcsomag
Növényi Tejek és Tejtermékek I
Növényi Tejtermékek II
Kezdő Vegán Angol nyelven
The post Dakosz appeared first on Kertkonyha.
« Mediterrán vegán tökmagkrém | Kókuszos gojis szelet » |
|
|