Keksztekercs
2017. március 28. Vegán receptek Tőlünk Nektek
tovább a teljes receptért »
Esztitől kaptuk,
A hagyományos Horváth Ilona könyv alapján továbbfejlesztve. :)
Hozzávalók:
- 450 g darált keksz (Lidl-ben kapható vegán vaníliás keksz)
- 90 g porcukor
- 1,8 dl növényi tej vagy növényi tejes híg gabonakávé
Töltelék:
- 10dkg növényi vaj
- 10dkg porcukor
- 5dkg kókuszreszelék
A kekszet ledaráljuk és az előirt anyagokkal összegyúrjuk. A kekszet kettéválasztjuk és labdákat gyúrunk belőle. Kókusszal meghintett ezüstpapíron négyszög alakúra kihajtjuk mindkettőt. A krém hozzávalóit habosra keverjük, ezzel megkenjük, felcsavarjuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Ferde szeletekre vágjuk. Egyszerű, gyors, sütés nélküli finomság.
Jó Étvágyat! :)
« Almás chia puding | Vegán nachos "sajt" szósz » |
|
|