Köleses zöldséggel töltött tök recept vegetáriánus

Köleses zöldséggel töltött tök

2012. június 19. Mindennapi ételeink 

Köleses zöldséggel töltött tök
tovább a teljes receptért  »
Hozzávalók: 2 közepes tök 15 dkg köles kb. 5 dl  víz  1 vöröshagyma 3-4 szem répa 2 db kápia paprika 1/­­4 pritaminpaprikás tofu só-ízlés szerint Yoja főzőtejszín 3-4 ek. 100% extra szűz olívaolaj  Elkészítés: A kölest dupla mennyiségű s vízben megfőzzük. A répát meghámozzuk, felkockázzuk és az apróra vágott hagymával együtt kevés vízen megpároljuk. A kápia paprikát megmossuk és felkockázzuk, a tofut is felkockázzuk. Mindezt a kölesbe keverjük, megzzuk és felvágott petrezselymet keverünk hozzá. A tököket megmossuk, meghámozzuk és hosszanti irányba félbevágjuk. Kivesszük a magjait, majd beletöltjük a tölteléket és olívaolajjal kikent tepsibe tesszük, meglocsoljuk a tejszínnel és 150 fokon, kb. 30 perc alatt kisütjük. Friss salátával fogyasztjuk.

« VEGETÁRIÁNUS FŐZŐVERSENY 2012 Spárga lepény »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!