Marcipános bonbon Mikulásra recept vegetáriánus

Marcipános bonbon Mikulásra

2009. december 6. La Cuisine d'Adéle 

Marcipános bonbon Mikulásra
tovább a teljes receptért  »
Mikor először megláttam, Dolce Vita csodás bonbonjait, rögtön tudtam, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom. Beszereztem a bonbon-formát, de a gyakorlati megvalósítás még váratott magára... Most viszont úgy gondoltam, miért ne hozhatna az én Mikulásom szemet gyönyörködtető, házi készítésű, garantáltan E-mentes apróságokat... A recept és az egész metódus fantasztikus! Amilyen hihetetlenül egyszerű, annyira mutatós és finom! Úgy kellett Anyunak elmagyaráznom, hogy ez nem bolti, hanem én magam készítettem, mert ránézésre - ahogyan Ő mondta - ,,annyira profinak tűnt. Csokit olvasztani, ,,marcipánt gyúrni, a kis kockákat megalkotni pedig annyira jó volt! Olyan igazi kikapcsolódás a sűrű, sokszor gondterhelt hétköznapokból... Dolce Vita receptjét hűen követtem. Annyi változtatás volt, hogy én 70%-os kakaótartalmú bio étcsokit (DM-Alnatura, nagyon finom és nagyon jó áron kapható) és bio nádporcukrot használtam. (A receptben szereplő arányokat követve azonban nekem a töltelék fele megmaradt, a 15 dkg csoki viszont tökéletes mennyiségnek bizonyult a 15 db bonbonhoz.) Szép, hangulatos dobozba csomagolva tökéletes, szívből jövő ajándék.

« Ez a Karácsony most ilyen... Földimogyorós sárgarépa pástétom »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!