Napraforgó veganéz
tovább a teljes receptért »
Mit tudunk a majonézről? Hát, azt, hogy finom... Meg hizlal... Meg csak mértékkel... Meg azt, hogy a bolti elég sok adalékot tartalmaz, de a házi meg kicsit macerás...
És mit tudunk erről a veganézről? Hogy finom... Meg egészséges (!), mert van benne egy csomó fehérje, vitamin, ásványi anyag, viszont koleszterin semmi, nem tartalmaz tojást, a tubusos majonézek adalékanyagairól és tartósítószereiről nem is beszélve. Meg hogy jóval kevesebb kalóriát tartalmaz, másrészt ez a kalória nem is az a kalória, ha értitek, mire gondolok.
Szóval: mindenki figyelem, jön a házi veganéz!
Hozzávalók egy tálkához:
[...] Bővebben!
« Megnyílt Amerika első vegán hentese, és állítólag zseniális a füstölt oldalasuk | Csokoládés kókuszos zabkása (vegán) + Kedvezménykupon » |
|
|