Rukkolás zöldségfasírt recept vegetáriánus

Rukkolás zöldségfasírt

2012. november 28. Mindennapi ételeink 

Rukkolás zöldségfasírt
tovább a teljes receptért  »
Nagyon finom fasírt, a mai spenót és hagymás krumpli kiegészítője volt. Hozzávalók: 35 dkg mexikói zöldségkeverék (borsó, répa, kukorica, azonos arányban) 2 ek. kukoricaliszt 1 ek. finomliszt 1  fej vöröshagyma 3 tk. só 3 levél rukkola 2 ek. lenmagpehely 4 ek. 100 % extra szűz olívaolaj Elkészítés: A mexikói zöldségeket s vízben megfőzzük, majd egy tálba téve krumplinyomóval kissé összetörjük. Hozzáadjuk a liszteket, t, víz és olaj keverékén megpárolt vöröshagymát, a lenmagpelyhet, az apróra vágott rukkola leveleket. Alaposan összekeverjük, majd olajjal kikent tepsibe téve 150 fokon kb. 30 perc alatt készre sütjük (félidőben forgatjuk). Rukkola nélkül is nagyon finom, ne essen senki se kétségbe, ha nincs otthon. Mi most kedves barátunk kertjéből kaptuk, most termett, friss, óriás levelű rukkola volt. :-) 

« Környezetvédelem Káposztaleves hajdina-gombóckákkal »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!