Sárgaborsólisztes "tócsni"
2015. május 27. Mindennapi ételeink
tovább a teljes receptért »
Hihetetlenül gyorsan elkészül és nagy kedvenc lesz. A sárgaborsólisztet szintén a Naturpiac jóvoltából használhattuk. Fanni tízóraira általában 2-3 darabot eltüntet belőle. Hozzávalók: 10 ek. sárgaborsóliszt 1 nagyobb sárgarépa 1 közepes salátacukkini 1 fej újhagyma 1/2 tv paprika 1 gerezd fokhagyma 1/2 csokor petrezselyem só - ízlés szerint víz- amennyit felvesz -- 2-3 ek. kókuszzsír a sütéshez Elkészítés: A zöldségeket hámozás után lereszeljük. A felvágott petrezselymet hozzáadjuk, majd ízesítjük sóval, fokhagymával. Hozzáadjuk a sárgaborsólisztet, és lassan adagolva a vizet sűrű tócsnitésztát keverünk belőle. Kókuszzsíros serpenyőben kb. 8-10 perc alatt kisütjük. Forgassuk meg időközben :-) A sárgaborsó liszt nagyon hasznos táplálékunk. Mivel gyorsan (5-7 perc alatt) átsül, így a sárgaborsóban lévő értékes vitaminok, ásványi anyagok benne maradnak.
« Kesudió palacsinta | Piknik a SkipHop-pal + kedvezménykupon » |
|
|