Trikolor mininyársak
2012. június 22. Mindennapi ételeink
tovább a teljes receptért »
Könnyű nyári ebéd vagy vacsora ebben a nagy melegben, egy kis pirítóssal és salátával. Hozzávalók: 1 nagy cukkini 1/2 medvehagymás tofu (lehet más ízesítésű is, bár ez nagyon pikáns, finom ehhez) 5 szem aszalt paradicsom só 100% extra szűz olívaolaj -- szezámmag Elkészítés: A cukkinit megmossuk. A tofut és a paradicsomot is kockákra vágjuk. Egy tepsit vékonyan megkenünk olajjal, és ebbe tesszük a felvágott cukkinit, tofut. Sózzuk, petrezselyemmel megszórjuk és kicsit összesütjük (közben forgatjuk!). Majd ideális esetben egy nyársa húzzuk őket. Nekünk nem volt itthon, ezért lett a fogpiszkálóval mininyárs. :-) Bármilyen zöldséggel variálhatjuk. Mi gombával, koktélparadicsommal, kaliforniai paprikával, répával, vagy tofu helyett szejtánnal, netán szójavirslivel is szeretjük.
« Kisgyerekes - babás anyukák figyelmébe! | NYÁRI ZÖLDSÉGES TÉSZTA » |
|
|