Vegetáriánus ételek a világ minden tájáról
Halzer Györgyi
Vegetáriánus ételek a világ minden tájáról
Miért különleges ez a vegetáriánus szakácskönyv? Hazánkban ez az első tisztán növényi tápanyagokból készült ételek receptjeit tartalmazó könyv, amelyben a hús és húskészítmények mellett a tojás, a tej, és tejterméke, a fehér liszt, az erős fűszerek, a kakaó, a csokoládé és a cukor felhasználását is mellőztük. Csaknem 50 ország nemzeti ételeiből vlogattunk változatos, jó ízű, és egészséges recepteket. Ügyeltünk arra, hogy a könyvben szereplő alapanyagok mindegyike Magyarországon is beszerezhető legyen. A könyv gazdag képanyaga bemutatja az ételek mellett az adott ország különleges szép tájait és lakóit. A folyamatábrás táblázati módszer alkalmazása megkönnyíti a receptleírások követését, bemutatja a felhasznált nyersanyagokat, valamint kiegészítéssel is szolgál az adalékanyagokról, kezdők is nagy biztonsággal főzhetnek ennek alapján. Hatékony segítséget nyújthat az egészség megőrzéséhez, a diétázáshoz és a fogyókúrához. Betegségmegelőzéshez, szív-, és érrendszeri panaszokkal küzdőknek, tej-és/vagy tojásallergia esetén egyedülálló forrásmunka.
Ajánljuk még:
Az adatokat a moly.hu biztosítja.