Jandzsó Irén, Jandzsó Julianna Hús nélkül - Vegetáriánus receptek

Hús nélkül

Jandzsó Irén, Jandzsó Julianna Hús nélkül

Jandzsó Irén, Jandzsó Julianna

Hús nélkül

Jandzsó Irén és Julianna vegetáriánus receptkönyve egy hosszú út elejét, közbülső állomását jelenti azok számára, akik egészségük visszanyerése és megtartása érdekében ésszerűbben kívánnak táplálkozni, le akarnak mondani a magyar konyha gyönyöreiről annak tudatában, hogy \"minden szaladónak van kapaszkodója\" és \"egy-két napi dínomdánom - hóttig tartó számon-bánom\". (Főleg akkor nagy a számom-bánom, hogyha nem egy-két napos az egészségünket aláásó, hizlaló húsos-zsíros, fűszeres étrend \"édes élet\"-tel, cukorral megtetézve, hanem évek, évtizedek óta tart.) Tehát le akarnak mondani az érelmeszesedésről, az epe- és vesekőről, a cukorbajról, a vérkeringési zavarokról, a gutatütésről, a máj- és hasnyálmirigy-bajokról, a reumáról, egyszóval táplálkozási betegségekről. Aki lemond, annak nem kell aszkétává lennie, hiszen a vegetáriánus konyha új ízeivel ismerkedhet meg, és egyre jobban képes lesz érzékelni, ízlelni és élvezni az élelmiszerek, a gyümölcsök, a nyers növényi ételek cukrozás, sózás, fűszerezés, sütés-főzés által le nem rontott, természetes, eredeti ízeit! Miközben visszaszerzi finoman megkülönböztetni képes ízlelőképességét egyúttal "élő táplálék"-hoz, manipulálás által tönkre nem tett, ki nem fosztott, teljes értékű tápanyagokhoz jut.

 Ajánljuk még:

Joan van Rooijen Napeledel Az Élő Ételek szakácskönyve
Dankóné R. Magdolna A főzés gyerekjáték! Vegetáriánus szakácskönyv gyerekeknek
Temesvári Gabriella A gyógyító konyha Egyszerűen, olcsón, jót, egészségeset
Borbély Gyula A vegetarianizmus értéke az ember életében
Ella Woodward Egyél jókat Ellával! Fantasztikus hozzávalók és elképesztően finom, egészséges ételek, amiket imádni fogsz
Bucsányi Gyula Egészséges nyerskoszt és nyers diéta mint természetes gyógytényező

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!