Fekete ribizlis maca golyók recept vegetáriánus

Fekete ribizlis maca golyók

2017. július 10. Vegán receptek Tőlünk Nektek 

Fekete ribizlis maca golyók
tovább a teljes receptért  »
Annától kaptuk :) Hozzávalók: -  Napraforgómag kb 10 dkg -  Tahini 3 ek -  2 ek karob -  4 ek maca por -  Puffasztott amarant -  1 -1.5 ek kókuszzsír -  1 ek szezámolaj -  17-20 szem datolyaAgavé szirupKókuszreszelékDió Elkészítése: A napraforgó magot puhára őröltem, hozzáadtam a datolyaszemeket és a kókuszzsírt, olajat és a tahinit. Együtt daráltam. Fekete ribizlit ( de lehet áfonya is vagy málna , szeder például) adtam hozzá 3-4 marékkal, ezzel is könnyebben darálódott. Meghintettem a karobbal, maca porral és kézzel összedolgoztam. Lehet agavé vagy datolya sziruppal még édesíteni a masszát. Az száraz összetevőket és a gyümölcsöket akár külön is lehet darálni, hogy finom legyen és utána tálban mindennel összedolgozni. A masszát hűtőbe tettem kb 40 percre. Utána a megformázott golyókat darált kókuszreszelékbe vagy őrölt dióba vagy amarántba forgattam. Nekem a kókuszreszelékes ízlik legjobban. Tipp: Reszelt karobcsokival is el tudom képzelni... :) Jó étvágyat!  

« Teszt: Great Bistro csokis croissant »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!