Vegán padlizsánkrém alaprecept
tovább a teljes receptért »
A padlizsánkrém egy házilag egyszerűen elkészíthető, közkedvelt szendvicskrém, ami ráadásul nagyon jól variálható. Mindenki másképp csinálja, máshogy ismeri, ez itt ez alaprecept, amit bátran ízesíthetünk ezerféle módon.
Hozzávalók:
1 db nagyobb padlizsán
1 kis fej hagyma
1 dl olaj
sóA feldarabolt padlizsánt a sütőben vagy serpenyőben, olajon megsütjük egy kicsit, hogy a keserű, csípős íze eltűnjön. Az apróra vágott hagymát kicsit megdinszteljük, hozzákeverjük a padlizsánhoz a sóval és az olajjal együtt, és botmixerrel pépesítjük. Adhatunk még hozzá mustárt, fokhagymát és egyéb fűszereket ízlés szerint. Ha még krémesebben szeretjük, növényi tejszínnel (pl. rizstejszínnel) gazdagítsuk.
The post Vegán padlizsánkrém alaprecept appeared first on VegaNinja.
« És futok... | Tudatos felkészülés a karácsonyra - 8. rész Az étkezés » |