Chantal Sandjon Nyerskoszt kezdőknek 60 könnyen elkészíthető recepttel - Vegetáriánus receptek

Nyerskoszt kezdőknek

Chantal Sandjon Nyerskoszt kezdőknek 60 könnyen elkészíthető recepttel

Chantal Sandjon

Nyerskoszt kezdőknek

60 könnyen elkészíthető recepttel

A legjobb gyorsétel a friss zöldség és gyümölcs. A nyerskoszt bármilyen egyszerű vagy rafinált lehet, úgyhogy tökéletesen megfelel olyankor is, amikor szorít az idő: a zöldségfélék és a magvak kitűnő rágcsálnivalók, a saláták, nyers levesek és turmixok percek alatt elkészíthetők, és nem marad utánuk leégett edény vagy kifröccsent zsír a falon. Minimális ráfordítással maximális tápértéket kapunk. Vissza az egyensúlyhoz Nyerskoszt-fogyasztással automatikusan csökkentjük táplálékunkban azoknak a savképző élelmiszereknek az arányát, amelyek a főtt ételek legnagyobb részét alkotják: a húsokét, a cukorét, a tojásét, a tejtermékekét és a nagymértékben feldolgozott élelmiszerekét. A nyerskoszt tehát visszaállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát, ami az egészség és a jó közérzet fontos feltétele.

 Ajánljuk még:

Hémangi Dévi Dászi Állati finom növényi ízek Vegán receptek
Róhiní Déví Dászí Hare Krisna - Vegetáriánus szakácskönyv
Nagy Réka Ökoanyu a konyhában Környezettudatos tippek, ötletek és húsmentes receptek
Monostori Mária Főzzünk egészségesen, finomat 270 vegetáriánus recept
Schiffer Anna Vegás lettem! ... muszájból Vegetáriánus szakácskönyv kezdőknek
Vegetáriánus ételek

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!