spagetti bulgurral
tovább a teljes receptért »
Kifejezetten nem vagyok híve a "minthaételeknek" és az erőltetett húspótlásnak, de most mégis egy olyan recept következik, aminek nagyon is létezik húsos előképe. Nagyon gyors és egyszerű tésztaétel jött létre a következőképpen: Egy harmad csészényi bulgurt megfőztem, majd egy serpenyőben hagymát és fokhagymát pirítottam a megfőtt bulgurral együtt és egy marék napraforgó maggal (hogy legyen benne porcogó rész is :DD ). Minél tovább pirul ez az összeállítás, annál finomabb lesz szerintem a végeredmény. Fűszerekből rozmaring, bazsalikom, oregano és kakukkfű került rá, majd végül annyi paradicsomszósz, hogy kellemes szósz állaga legyen. Kiegészítésképpen sajtot tettünk a tetejére és olajbogyót a tészta mellé, az előbbi vegán verzióban elhagyható, vagy pótsajtpótlóval pótolható :).
« Árpasüti | Tejmentes trifle » |
|
|