Vegán kakaós (karobos) piskóta
2018. március 25. Mindennapi ételeink
tovább a teljes receptért »
Gyors, finom süti, ami sokszor kihúzott már a pácból. :-) Hozzávalók: 35 dkg liszt (lehet harmada teljesőrlésű vagy tönköly) 1 csomag (vagy kb 12 g) foszfátmentes sütőpor 0,5 dl növényi tej 4 ek. cukrozatlan kakaópor (karobpor) 20 dkg eritrit -- mandulaszeletek -- lekvár, vaníliapuding, tejszín.... Elkészítés: A száraz hozzávalókat elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet. alaposan összedolgozzuk, és 180 fokon kb 25-30 perc alatt kikeverjük. Mi most Fannival feleztük az adagot, mert lapos sütihez volt kedvünk. De finom félbevágva, megkenve házi nutellával, diókrémmel vagy lekvárral
« csokipudingos süti | Különleges köret mindenkinek! » |
|
|