Zöldborsó - burgonya curry recept vegetáriánus

Zöldborsó - burgonya curry

2017. június 5. Élj harmóniában 

Zöldborsó - burgonya curry
tovább a teljes receptért  »
Szeretem az indiai ko nyhát, Az indiai zöldséges, ájurvédikus ételek fantasztikus fűszerezésűek - mert a fűszerezés mindig úgy van összeállítva, hogy nem csak kellemes ízt adjon, de segítse az emésztés folyamatát is. A szezonnak megfelelően, egy zöldborsós burgonyás curry-re esett a választás:).  Hozzávalók 500 g burgonya 300 g zöldborsó 2 ek. ghí 15 g friss gyömbér  1,5 tk őrölt gyömbér  2 tk. őrölt koriander 1,5 tk. só 1/­­2 tk.cayenne-i bors víz Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj! A burgonyát hámozd meg és vágd kis darabokra és reszeld le a gyömbért. Hevítsd fel a ghít egy edényben, majd tedd bele a gyömbért és pirítsd meg kicsit. M ajd add hozzá a többi fűszert és a burgonyát és keverd el. N éhány perc múlva add hozzá a borsót és egy pici vizet és párold puhára. tálalásnál szórd meg friss koriander levelekkel . Rizzsel, kuszkusszal, quinoaval vagy chapati kenyérrel tálalhatod. recepteket a blogon találsz:)

« Mediterrán babsaláta brokkoli golyó »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!