Céklás-zabpelyhes fasírt babmártással recept vegetáriánus

Céklás-zabpelyhes fasírt babmártással

2015. január 11. Lét-tudatos konyha 

Céklás-zabpelyhes fasírt babmártással
tovább a teljes receptért  »
Hozzávalók: 25 dkg zabpehely 40 dkg cékla 15 dkg hajdina- és kukoricaliszt vegyesen 2 evőkanál kukoricakeményítő 1 hagyma 1 teáskanál tengeri só 1 teáskanál pirospaprika 1 teáskanál őrölt római kömény 2 evőkanál lenmag Elkészítése:  A hagymát és a céklát aprítógépben összedaraboljuk. A zabpelyhet 2 dl vízbe téve kb. 15 percig állni hagyjuk. Hozzáadjuk a fűszereket, a felaprított zöldségeket, a liszteket, a keményítőt és a lenmagot. 20 percig állni hagyjuk. A masszából fasírtokat formázunk, és forró olajban vagy sütőlemezre téve sütőben megsütjük.   Babmártás Hozzávalók:  1 doboz 40-50 dkg-os fehér babkonzerv 2 evőkanál szőlőmagolaj 1 teáskanál citromlé 1/­­2 kávéskanál tengeri só 4-5 korianderlevél Elkészítése: A babot levével együtt turmixgépbe tesszük és a többi hozzávalóval együtt krémesítjük. Főételekhez tálaljuk.

« Avokádókrém alias guacamole Szauna és infraszauna jótékony hatásai a hideg, téli napokon »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!