Nyers meggyleves zabtejszínnel krémesítve, banánnal sűrítve
tovább a teljes receptért »
Főként nyáron szeretem a nyersen készített ételeket.
Az alábbi meggylevest sem főztem, nagyon finom lett.
Sűríthető chia maggal is.
Hozzávalók kb. egy tányér leveshez: 1 nagyobb marék magozott meggy, kb. fél dl zabtejszín, fél banán, édesítő ízlés szerint (xilit, eritritol, stevia, agavé szirup, méz), díszítéshez: menta vagy citromfű levél, feketeribizli
Elkészítés: A meggyet a zabtejjel és banánnal, valamint az édesítővel összeturmixoljuk, tányérba borítjuk, díszítjük gyümölcsökkel, meglocsoljuk egy kis zabtejszínnel, és már tálalhatjuk is.
Jó étvágyat!
« Baingan bharta | Gyümölcsös-lekváros rakott rizs » |
|
|