Az ősz ízei Vegán szakácskönyv - Vegetáriánus receptek

Az ősz ízei

Az ősz ízei Vegán szakácskönyv

Az ősz ízei

Vegán szakácskönyv

Ahogy az őszi természet is ezernyi színben pompázik, az ősszel termő gyümölcsök és zöldségek is szemgyönyörködtetőek. Az esős, borús időszak ellenére kit ne derítene jobb kedvre a sötétlila padlizsán és káposzta, a bíborszínű cékla, a vörös pritaminpaprika, a világoszöld és kék szőlő, a narancssárga sütőtök, a piros alma, a sötétzöld brokkoli, a sárga körte! Nemcsak látványukkal, zamatukkal hatnak ránk, hanem tápanyagaik, vitaminjaik és nyomelemeik gondoskodnak rólunk a napfénymentes időszakban, segítenek megelőzni, hogy az őszi, téli megbetegedések ledöntsenek bennünket a lábunkról. Használjuk ki, hogy mindig vannak a hazai piacokon olyan zöldségek és gyümölcsök, amelyek tökéletesen alkalmasak immunrendszerünk erősítésére. Az alapanyagokban található vitaminok és ásványi anyagok remek segítséget nyújtanak abban, hogy szervezetünk készleteit feltölthessük a téli, ilyen szempontból ínségesebb időkre, felkészülhessünk a betegségek elleni védekezésre. Ősszel is érdemes tehát a szezonális zöldségeket fogyasztanunk, minél többet nyersen, vagy kíméletes hőkezeléssel feldolgozva. Fogadják szeretettel tőlünk az újabb 100 vegán receptet - kívánjuk, váljék örömükre és egészségükre!

 Ajánljuk még:

A tél ízei Vegán szakácskönyv
Lénárt Gitta Élő italok könyve Lúgosító smoothie receptekkel
Gyulai Gábor Govinda szakácskönyve 108 vegetáriánus recept
Teresa-Maria Sura Nyersreceptek ínyenceknek
Jandzsó Irén, Jandzsó Julianna Hús nélkül
Gabonaételek A Nap ajándékai

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!