 
    
	
  Feketeerdő pohárkrém
 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
  Két meggyfánk van, hááát, annyi rajta a meggy, hogy két hete csak meggyel foglalkozom. Lett belőle befőtt, aszalt meggy, a fagyasztóba is került, és még a lekvár hátra van. No de közben a sütibe is kerül belőle.    Ez a pohárkrém gyorsan elkészült még ebédre, viszont csak az uzsira ettük meg. Jót tett neki az állás, finom volt.       Hozzávalók (5 adag)    Tészta morzsa:  - 20 dkg dió - 10 dkg datolya - 2 evőkanál kakaópor Meggykrém:  - 40 dkg magozott meggy - 1 teáskanál agar-agar - 2 teáskanál méz Csokikrém:   - 3 banán - 1 avokádó - 1 evőkanál kakaópor "Tejszín"krém:   - 10 dkg kesudió - 1 banán - citrom leve - 2 teáskanál méz - 1 dl víz   Turmixoljunk mindent össze, persze-külön külön. A meggykrém esetében a meggyet turmixoljuk össze darabosra, és szűrjük le a levét.  Forraljuk fel, és tegyük hozzá az agar-agart. Ezután mehet bele a darabos meggy és a méz is.   Tegyünk a pohárba:   - 2 evőkanál tészta morzsa - 1 evőkanál meggykrém, 1 evőkanál csokikrém (egymás mellé téve) - 2 evőkanál tejszín krém az előzőeket ismételjük meg.        
| « LÉT-REFORM sütemények | Nutellás barackos muffin » | 
| 
 | 
 | 
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat


 Szerintünk ez is ízleni fog
 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
 Legfrissebbek ugyaninnen
 
	 
	 
   
