 
    
	
  Málnás kókuszparfé
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
  Ééééés… az első epres a második ribizlis után megérkezett a vegán fagyisorozat harmadik tagja, a kókuszos málna! Pár éve, egy másik receptemben olvashattátok, hogyan szerettem bele ebbe a két ízbe, akkor pudingot készítettem belőlük, és egészen más hozzávalókból. Szóval, a kókusz málnával továbbra is nagy kedvencem, és most a kánikulához szabva, jó hidegen érkezik.
Hozzávalók egy tálkához:
 - 50 g kókuszkrém
 - 15 szem málna
 - 1 kávéskanál porcukor
 
 - A kókuszkrémet hűtőben hagyjuk ülepedni legalább egy éjszakán át.
 - Másnap nyissuk fel, és kanállal merjünk a “föléből”, és habverővel ezt verjük fel kemény habbá. Ha kész, a villával összenyomkodott málnát is keverjük hozzá. Édesítsük ízlés szerint. Használhatsz növényi szirupot, nádcukrot is, vagy ki is lehet hagyni ezt a lépést, és akkor egy igazán natúr ízű fagyi lesz a végeredmény.
 - Töltsük a krémet egy alacsony tálba, és tegyük a mélyhűtőbe. Hőmérséklettől függően 1-2 óra alatt megfagy. Krémesebb lesz, ha egy óra elteltével átkeverjük, majd visszatesszük tovább hűlni.
 - Egész málnákkal tálaljuk.
Jó étvágyat! 
Elkészítési idő: 5 perc
Ez egy vegán recept volt. :) 
Hasonló recepteket ITT találsz még.
Ha ITT feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba. :)
Nézd meg a legújabb Kertkonyha főzőtanfolyamokat: 
Kezdő Vegán 
Vegán MUST HAVE – a kötelező alapcsomag 
Növényi Tejek és Tejtermékek I 
Növényi Tejtermékek II 
A Mindennapi Superfood 
Kezdő Vegán Angol nyelven
   
| « Szabadulj meg a feszültségektől! | Reggeli a Zöldház Bio Panzióban » | 
| 
 | 
 | 
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat


 Szerintünk ez is ízleni fog
 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
 Legfrissebbek ugyaninnen
 
	 
	 
   
