Őszibarack krémleves kesutejszínnel, főzés nélkül
tovább a teljes receptért »
Imádom a nyers krémleveseket, a kesutejszínnel egy tejmentes, selymes, krémes levest kapunk.
Bármilyen más gyümölcsből elkészíthető.
További finom ötletadó nyers gyümölcslevesek a blogon:
Citromos – fahéjas almaleves
Barackos sárgadinnyekrémleves
Fahéjas szilvakrémleves kesutejszínnel
Hozzávalók: őszibarack vagy nektarin, egy marék kesudió, víz, méz (vagy xilit vagy stevia), citromlé (valódi citrom leve)
Elkészítés: A kesutejszínt elkészítjük: kesudiót turmixolunk vízzel, de annyira, hogy teljesen krémes legyen, ne maradjanak benne darabok. Az elkészült kesutejszínt tovább turmixoljuk az őszibarackkal, ezt is teljesen krémesre.
A végén ízesítjük: édesítjük mézzel illetve savanyítjuk citromlével.
Jó étvágyat!
« Húsmentes nappal kampányolnak a német zöldek | Igyunk sokat a nagy melegben... » |
|
|