Őszibarack krémleves kesutejszínnel, főzés nélkül recept vegetáriánus

Őszibarack krémleves kesutejszínnel, főzés nélkül

2013. augusztus 5. Fitt Nők 

Őszibarack krémleves kesutejszínnel, főzés nélkül
tovább a teljes receptért  »
Imádom a nyers krémleveseket, a kesutejszínnel egy tejmentes, selymes, krémes levest kapunk. Bármilyen más gyümölcsből elkészíthető. További finom ötletadó nyers gyümölcslevesek a blogon: Citromos – fahéjas almaleves Barackos sárgadinnyekrémleves Fahéjas szilvakrémleves kesutejszínnel Hozzávalók: őszibarack vagy nektarin, egy marék kesudió, víz, méz (vagy xilit vagy stevia), citromlé (valódi citrom leve) Elkészítés: A kesutejszínt elkészítjük: kesudiót turmixolunk vízzel, de annyira, hogy teljesen krémes legyen, ne maradjanak benne darabok. Az elkészült kesutejszínt tovább turmixoljuk az őszibarackkal, ezt is teljesen krémesre. A végén ízesítjük: édesítjük mézzel illetve savanyítjuk citromlével. Jó étvágyat!  

« Húsmentes nappal kampányolnak a német zöldek Igyunk sokat a nagy melegben... »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!