 
    
	
  Rakott polenta
2017. június 18. Vegán receptek Tőlünk Nektek 
 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
   
 
 
Zsuzsi receptje:
Hozzávalók:
 - 1 bögre polenta
 - 1 zacskó tofu
 - 1 dl szójaszósz
 - 2 maréknyi mángold
 - paradicsom feldarabolva
 - fokhagyma, rozmaring, bazsalikom
 - vegán sajt
  
A polentát megpirítottam, háromszoros sós vízzel felöntöm. Jól megkeverem, rottyanásig főztem, kevertem, majd állni hagytam. A tofut kis olíva olajon megpirítottam, végén egy löttyintés szójaszósszal meglocsoltam. Mángoldot pici sóval, olíva olajjal megdinszteltem. Jénaiba fele polentát alulra rétegeztem, középre tofu, mángold, sajt réteg, majd még egy polenta réteg kerül rá. A tetjére egy szószt raktam: A paradicsomot feldaraboltam, olíva olajjal, fokhagymával, rotmaringgal és bazslikommal kikevertem, egy pici sűrített paradicsomot tettem bele, de ez kihagyható. Ez került a tetejére, és rá még egy réteg vegán sajt.
220 fokon 15 perc alatt készre sütöttem.
 
Jó étvágyat!
 
 
 
 
   
| « Reform kakaós keksz | Palócleves » | 
| 
 | 
 | 
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog
 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
 Legfrissebbek ugyaninnen
 
	 
	 
   
