Sült csicseri
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
  Nemrég a Vegan Food Festen tartottam főzőbemutatót, ahol a nyári jegyében készítettem el egy kíméletesen főzött, sokféle zöldséges, színpompás, könnyű ebédet  . Pár dolgot azért beújítottam ezen a korábbi tálon, pl. került rá ebből a pácolt, sült csicseriborsóból is. Ettől tartalmasabb is lett, és nagyon jól beleillett a korábbi ízvilágba is. Hmm! Mennyei! :) Próbáld ki, ezt a csicserit rakhatod tésztára, salátába, de körettel akár még főétel is lehet belőle.
Hozzávalók egy szép adaghoz:
 - 1 konzerv csicseriborsó
 - 2 ek élesztőpehely
 - 1-2 kk pirospaprika
 - 1 mk fokhagyma granulátum
 - 1 mk szárított kapor
 - 1/2 mk só
 - 3 ek olívaolaj
 
 - A csicseriborsót csepegtesd le, még jobb, ha meg is szárogatod törlőruhával. Tiszta konyharuha között finoman hengergetve nemcsak a nedvességet itatod le, de az átlátszó hártyától is megszabadíthatod a szemeket, amitől jobban fog rá tapadni a pác.
 - Ezután a  fűszereket jól keverd el az olajjal, majd forgasd bele a csicseriborsót.
 - Öntsd az egészet egy serpenyőbe, és süsd, amíg pattogni kezd. (vigyázat, lövöldözni is szokott!)
Hidegen, melegen is finom. :) 
Jó étvágyat! 
Elkészítési idő: 10 perc
Ez egy vegán recept volt. :) Hasonló recepteket ITT találsz még.
Ha itt feliratkozol, a legújabbakat mindig frissen kapod majd a postaládádba. :)
Nézd meg a főzőtanfolyamaimat is: 
Kezdő Vegán 
Haladó Vegán (A mindennapi superfood) 
Vegán MUST HAVE - a kötelező alapcsomag 
Növényi Tejek és Tejtermékek I 
Növényi Tejtermékek II 
Kezdő Vegán Angol nyelven
 
 
The post Sült csicseri appeared first on Kertkonyha.  
| « Ribizlilekvár - minimális munkával | Megszűnhet a málna- és szedertermesztés Magyarországon » | 
 | 
 | 
 Receptek
 Hírek
 Éttermek
 Blogok
 Katalógus
 Kedvencek
 Kapcsolat


 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
	
	
   
