Vegán pesto házilag, bazsalikomból
tovább a teljes receptért »
Rendkívül egyszerű, gyors, de különleges ebéd varázsolható ebből a néhány összetevőből és főtt tésztából. Gluténmentes változatban is elkészíthető!
Hozzávalók:
- 125g friss bazsalikom (nekem ez 5 cserepes bazsalikomból jött ki) - 65g spenót - 5 evőkanál napraforgómag - 3 nagyobb gerezd fokhagyma - egy kicsi citrom felének a leve - 3 púpos evőkanál sörélesztőpehely - 5 evőkanál olívaolaj - só - fehérbors
Aprítógéppel vagy botmixerrel összeaprítjuk a hozzávalókat, frissen főzött tésztával tálaljuk.
Gluténmentes diéta esetén a sörélesztő vásárlásakor figyeljünk oda, hogy gm változatot válasszunk!
Gluténmentes kukoricatésztára készíthetjük egy kicsit több olajjal is a pesztónkat.
Tedd a kedveceim közé 0 The post Vegán pesto házilag, bazsalikomból appeared first on VegaNinja.
« Gőzgombóc (Germknödel) | Puri - friss, élesztőmentes, indiai lepénykenyér » |