Húsvéti összesítő
2013. április 2. Fittanyuka Blog
tovább a teljes receptért »
Összeállítottam egy kollázst a húsvétunkról, de leginkább az ételekről, hogy jövőre legyen miből szemezgetni. Ezzel egy időben a Karácsonyi Receptek mellett, nyitottam egy új címkét: Húsvéti receptek gyanánt! Talán így majd könnyebben rátaláltok. Nálunk ez a röpke ünnep a pihenésről és némi mozgásról szólt a szabadban, már amennyit az időjárás engedett. Anyukám közreműködésével állt össze a menü, amely igen változatos lett és bőven elég. A kiemeltek között szerepelt olyan aminek a receptjét már megosztottam, a többit pedig egyenként felteszem hamarosan! Menü: - Nyuszi formában sült tönköly kenyér, teljeskiőrlésű lisztből, - Nyers saláta petrezselymes pestoval, - Tojáskrém csicseriborsóból, - Vadasmártás-bundázott gabona sonkával, - Mediterrán krumplisaláta, - Vegán kolozsvári káposzta, - Kaporleves, - (Gabona) Sonka lében főzött aszalt szilvás gyümölcs leves, reggeli és desszert gyanánt pedig az - Ünnepi tönköly kalács. A húsvéti süti rendelések miatt, rá se tudtam nézni a desszertekre, ez már szakmai ártalom, vagy áldás lesz szerintem:). Melyik recepttel kezdjem a sort, ez az ünnep bőven adott recept anyagot az elkövetkező napokra?! Vélemény? Fittanyuka
« Street food indiából - textilgyári munkások királyi lakomája | Magvakkal szórt tofus-kókuszolajos pogácsa » |
|
|