Amarántos palacsinta II., erdei gyümölcsös fagyival
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
      A 30 Napos Vegán Kihívás ételei között kóstoltuk először ezt az amarántos palacsintát, amit most szinte teljes egészében az eredeti recept szerint készítettem, azaz erdei gyümölcsös fagyigombóccal a tetején!:-) Isteni finom volt reggelire!!:-) A fagyit a gyerekek mellőzték (nem tudják, mi a jó!:-)), de a palacsinta kétszeres adagban is elfogyott!:-)     Amarántos teljes kiőrlésű mini palacsinták  (kb. 20 perc)  Hozzávalók 2 főre (6 db mini palacsintához):  60 g teljes kiőrlésű liszt  140 ml növényi tej (zabtej, vagy rizstej)  20 g agave szirup  1 csapott teáskanál foszfátmentes borkő sütőpor   1/2  teáskanál őrölt vanília  30 g puffasztott amaránt  dió olaj, vagy bio kókuszzsír a sütéshez   Málnás/ erdei gyümölcsös fagyi 150 g fagyasztott málna, vagy erdei gyümölcs  30 g agave szirup 80 natúr szójajoghurt    Elkészítés:  az  amaránt kivételével keverjük habverővel  simára az összes hozzávalót,  és a végén adjuk hozzá az amarántot. Kenjünk ki olajjal vékonyan egy  serpenyőt, tegyünk bele 1-2 evőkanál palacsinta tésztát, és süssük  oldalanként kb. 4 percig.   A fagyihoz mixeljük össze az összes hozzávalót!  Rétegezzük a palacsintákat friss gyümölcs, pl. banánkarikák közé, a tetejére a fagyi, és csorgassunk rá vékonyan agave szirupot.       Forrás: Attila Hildmann: Vegan for Fit    
| « Rozmaringos sütőtök hasábok zöldborsó mártogatóssal | Nyers zöldségpaprikás barnarizzsel » | 
 | 
 | 
 Receptek
 Hírek
 Éttermek
 Blogok
 Katalógus
 Kedvencek
 Kapcsolat


 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
	
	
   
