 
    
	
  Avokádókrémes spenótos linguine
2014. december 23. Gréta konyhája 
 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
  Megkockáztatom, hogy ez a zöld tészta, a világ leggyorsabban készülő étele, mert míg a tészta fő, garantáltan kész lesz a szósz is. Mindent beletehetünk, ami zöld. Bazsalikom, petrezselyem, spenót, rukkola, bármi, de az avokádót ne hagyjuk ki, ez fogja krémessé tenni. A tészta összes hozzávalója nyersen marad, ezért nemcsak vitamindús marad, de teli lesz ásványi anyagokkal, nyomelemekkel. Szuperegészséges!  Tetejét megszórhatjuk még aprított, és pirított kesudióval, aszalt paradicsommal, vagy vegan sajttal.    Hozzávalók:  2 db érett avokádó  2 marék bébispenót  2 gerezd fokhagyma  1 lime, vagy citrom leve  csipet római kömény  csipet cayanne bors  só, vegamix, bors ízlés szerint  fél bögre kesudió (opcionális)  400g tészta, amit szeretsz, nekem a linguine passzol hozzá    A tésztát sós vízben feltesszük főni, míg aldente lesz, majd leszűrjük, hideg vízzel kicsit leöblítjük.  Mialatt a tészta fő, elkészítjük a zöld krémet. Egy aprítóba tesszük a szósz hozzávalóit, és pár percig krémesítjük. Ha készen van, összekeverjük a forró tésztával.  Elkészítési idő 15 perc  Jó étvágyat!     
| « Italtipp az ünnepekre: Ír csokoládés krémlikőr | Karácsonyi visszaszámlálás 3+1 nem hagyományos karácsonyi édesség » | 
| 
 | 
 | 
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog
 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
 Legfrissebbek ugyaninnen
 
	 
	 
   
